vytvořeno 27. 01. v 01:15 správci nejsou

Přírůstek MayshiTeannakoto

✦Slovak / Self Thought Artist / Illustrator / Newbie to Profesional Animation Program ✦Professional digital artist with 5–6 years of experience in digital painting and 4 years of professional freelance work!☆

Hlasování o přijetí
MayshiTeannakoto
02. 02. v 23:45

hehe děkuju děkuju! <3

MayshiTeannakoto 02. 02. v 23:45

hehe děkuju děkuju! <3

Balu
31. 01. v 14:41

Skvěle napsaný profil, vítej! ^^

Balu 31. 01. v 14:41

Skvěle napsaný profil, vítej! ^^

LiškaZlatan
28. 01. v 11:07

Vitám tě na této stránce

LiškaZlatan 28. 01. v 11:07

Vitám tě na této stránce

MayshiTeannakoto
28. 01. v 01:09

nope! jsem tu už nějakou dobu :D cca kolem 6-7 Lety jsem se začala zajímat o furry komunitu. upřímně mě k tomu navedl náhodný video na Youtube téhdy od Furdance nebo něco takového... s Fursonou Telephone! jsem spíš v malých skupinách než v popfur groupkách. nějakou dobu se věnuju grafického kreslení a pracování na vlastní noze <3 (omlouvám se předem za slow replies!)

MayshiTeannakoto 28. 01. v 01:09

nope! jsem tu už nějakou dobu :D cca kolem 6-7 Lety jsem se začala zajímat o furry komunitu. upřímně mě k tomu navedl náhodný video na Youtube téhdy od Furdance nebo něco takového... s Fursonou Telephone! jsem spíš v malých skupinách než v popfur groupkách. nějakou dobu se věnuju grafického kreslení a pracování na vlastní noze <3 (omlouvám se předem za slow replies!)

Lweek
27. 01. v 13:53

Ahoj, vítej! :-) Ale ve furry komunitě nejsi nováčkem?

Lweek 27. 01. v 13:53

Ahoj, vítej! :-) Ale ve furry komunitě nejsi nováčkem?

MayshiTeannakoto
27. 01. v 01:18

Zdravím! upřímně nevím co do této zprávy mám napsat- :D pravidla jsem si přečetla a jsem si všeho vědoma! doufám že budu přijata a potenciálně našla svůj koutek v komunitě. <3

MayshiTeannakoto 27. 01. v 01:18

Zdravím! upřímně nevím co do této zprávy mám napsat- :D pravidla jsem si přečetla a jsem si všeho vědoma! doufám že budu přijata a potenciálně našla svůj koutek v komunitě. <3